EU fondovi

U financijskom razdoblju 2014.-2020. Republici Hrvatskoj je iz Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova na raspolaganju ukupno 10,676 mlrd. €. Europska unija odlučila je poticati sljedeće grane gospodarstva kroz projekte obnovljivih izvora energije u spomenutom programskom razdoblju kroz operativni program Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.:

  • proizvodna industrija,
  • poljoprivreda,
  • turizam i
  • trgovina.

 

Izgradnjom fotonaponske elektrane sufinancirane od strane EU Fondova, korisnik dobiva priliku trajno riješiti većinu svog troška električne energije. Fotonaponska elektrana smješta se na krov objekta i dimenzionira se na način da se u što većoj mjeri zadovolji potrebe objekta za električnom energijom.

Naše usluge uključuju energetsko savjetovanje, razvoj i upravljanje projektima, projektiranje, montažu i puštanje, održavanje i integraciju fotonaponskih sustava te sufinanciranje istih putem EU fondova.

Za sve dodatne informacije, obratite nam se s povjerenjem.

 

EU fondovi u proizvodnoj industriji!

Ostvarite energetske uštede u Vašem proizvodnom postrojenju izgradnjom vlastite elektrane korištenjem do 80% bespovratnog sufinanciranja.
Saznajte više

EU fondovi u poljoprivredi!

Ukoliko ste primarni proizvođač ili prerađivač u poljoprivredi, subvencionirajte izgradnju vlastite elektrane sa 50% iznosa.

Saznajte više

EU Fondovi u turizmu!

Objava natječaja za subvencioniranje projekata obnovljivih izvora energije u turističkom sektoru u najavi u prvoj polovici 2018. godine.

EU fondovi u trgovini!

Objava natječaja za subvencioniranje projekata obnovljivih izvora energije u sektoru trgovine u najavi u prvoj polovici 2018. godine.