Potkonstrukcija

Schletter

Schletter

Naš partner u metalnim potkonstrukcijama za montažu fotonaponskih panela je njemačka tvrtka Schletter, sa više od 30 godina iskustva u proizvodnji sustava za montažu fotonaponskih panela. Raznolikost posebnih proizvodnih postupaka u lakim metalnim konstrukcijama, aluminij te oplemenjeni i obični čelik omogućuju ispunjavanje svih želja naših kupaca.

S obzirom na tradiciju i iskustvo i proizvodnji profesionalnih sustava za montažu fotonaponskih panela, sustavi kombiniraju optimalno strukturalno dimenzioniranje, kratko vrijeme potrebno za montažu, ekonomsku efikasnost i maksimalnu trajnost. Sve to potvrđeno je i 10-godišnjim jamstvom na sustav montaže.

Svi sustavi proizvode se isključivo u tvornici u Kirchdorf/Haag-u u gornjoj Bavarskoj, u Njemačkoj. Schletter sustav za montažu fotonaponskih modula je montažni, univerzalno primjenjivi sustav sačinjen od kvalitetnih materijala (aluminij i čelik), čime je olakšana instalacija gotovo na bilo kojem mjestu: kosi i ravni krovovi, fasade, otvorena područja ili parkirališni prostori.

Uz sve navedeno, sustavi su predmet konstantnog usavršavanja i poboljšavanja kroz unaprjeđenje postojećih elemenata i razvoj novih proizvoda.

Više od opreme: