Izmjenjivači

Tehnološki, izmjenjivač je najvažnija komponenta fotonaponskog postrojenja. On pretvara istosmjernu struju generiranu u fotonaponskim modulima u izmjeničnu struju usklađenu sa zahtjevima mreže – za lokalnu potrošnju ili poticajni otkup u elektrodistributivnoj mreži. Kao inteligentni upravitelj sustava, on također prati i fotonaponske module i elektrodistributivnu mrežu.

Kaco

kaco

KACO new energy, tvrtka sa sjedištem u Neckarsulmu u Njemačkoj specijalizirana za fotonaponske izmjenjivače i sustave za nadzor. Kao vodeći proizvođač u ovom području tvrtka je proizvela više od 6 GW PV izmjenjivača od 1999. godine. Zaštitni znak ove tvrtke garancija je kvalitete, kao i činjenica da je prvi proizvođač sa 7 godišnjom garancijom za izmjenjivače.

Pažljivo osmišljena kontrola menadžmenta kvalitete osigurava samo najbolju funkciju Kaco uređaja. Prije nego proizvod dođe u ruke krajnjeg korisnika, podvrgnut je detaljnim elektronskim i termalnim testiranjima u ekstremnim uvjetima. Njihova filozofija je da niti visoki stupanj učinkovitosti sustava ne može nadoknaditi štetu uzrokovanu kvarom izmjenjivača za vrijeme idealnog sunčanog dana.

Preuzmite KACO katalog.

SMA

sma

SMA Solar Technology AG je globalni lider u razvoju, proizvodnji i prodaji fotonaponskih izmjenjivača, te je zastupljen na svim važnijim tržištima u 20 zemalja svijeta. Tvrtka zapošljava više od 3.000 zaposlenika te je u 2011. dosegla prodaju od 1,7 mldr. €.

Tehnološki, izmjenjivač je najvažnija komponenta fotonaponskog postrojenja. On pretvara istosmjernu struju generiranu u fotonaponskim modulima u izmjeničnu struju usklađenu sa zahtjevima mreže – za lokalnu potrošnju ili poticajni otkup u elektrodistributivnoj mreži. Kao inteligentni upravitelj sustava, on također prati i fotonaponske module i elektrodistributivnu mrežu.

SMA izmjenjivači već obavljaju važne funkcije upravljanja mrežom, koji postaju sve važniji kako proizvodnja električne energije iz obnovljivih izvora raste. SMA već godinama razvija vodeća tehnološka rješenja i postavlja trendove u ovom području.

SMA je dobio brojne nagrade za svoje proizvode i rješenja te za iznimnu korporativnu kulturu. U 2011., 2012. i 2013., tvrtka je ostvarila prvo mjesto u njemačkom natjecanju “Odličan poslodavac” u kategoriji za tvrtke s više od 5 000 zaposlenih, dok godinama dobiva nagrade na svjetskom sajmu fotonaponske opreme Intersolar za svoje proizvode.

Preuzmite SMA katalog.

ABB

ABB_logo

ABB je jedan od globalnih lidera na području elektroenergetike i automatizacije. Zapošljava 150.000 ljudi diljem svijeta.

ABB ima jednu od najširih paleta fotonaponskih invertera sa rasponom od malih mikroinvertera i trofaznih mrežnih invertera do centralnih invertera od po nekoloko megavata. ABB je najbolji izbor ukoliko se traži visoka kvaliteta po pristupačnoj cijeni.

Preuzmite ABB katalog.

Više od opreme: